Начало » Видеонаблюдение

GSM охранителна камера

Много от вас си задават въпроса няма ли камера която лесно и бързо да се монтира и да има всичко необходимо за запис и наблюдение.Това е решение на камерите с вградена SD карта памет и връзка през GSM мрежата ползваща GPRS.На практика това е много бързо и ефективно решение за охранителна система  при което спестявате много монтаж,настройки, излишни кабели и конектори.Какво предоставя самата мрежова GPRS връзка?Това е възможността да се изпращат снимки (MMS) и SMS при дадени събития на вашият мобилен телефон. Камерата е CMOS и с отворен обекти 2.9мм което и позволява да се монтира на близко и да обхваща по-голям радиус.

Ето и няколко практически конкретни приложения за нея:

В домашни условия при липса на движение шум, вятър и в напълно спокойна обстановка има цялостно наблюдебие на стаята в която сте я монтирали  записва и следи денонощно.

 

Отнавън пред вашият дом е другото възможно място за монтаж.Но тук условията са различни и трябва да се има в предвид,че самата камеране е необходимо да се монтира в кожух.Лошите условия навън като вятър дъжд леки движения на храсти и др. създават предпоставки за фълшиви сработвания,които обаче се филтрират автоматично.

 

Във магазина тя също е много ефективна и остава в икономичен режим на запис само при движение (MOTION).Тук също денонощно работи като вечер си включва инфраред подсветката и остава активна.

Камерата може да изпраща снимки на електронната ви поща и да получавате съобщения на телефона при движение, при изтощаване на батерията при активиране на звуковия датчик за счупване на стъкло. Има  възможност да се настрой за връзка през web интерфейс от сайта: https://www.jablotool.com/  или през наш сървър с възможност за запис  и наблюдение  през нея.

Предимства:Работи добре ,като самостоятелна охранителна камера и намира приложения за вили апартаменти,къщи и други където няма изграден сот.

Недостатъци:

Висока цена и слаба разделителна способност.

Етикети:, , , , , ,

21 април 2011 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.