Начало » Видеонаблюдение, Ревю на продукти

Цифров видеорекордер за запис от IP камери NV-2040

NV- 2040

NV-204o

На параза излезе дълго-очакваното компактно устройство NV-2040 за запис на видео и аудио (видео-рекордер) от IP камери, на вече утвърдилата се марка за висококачествени мрежови системи за видеонаблюдение “NUUO”.
Този модел NVR се отличава с повече възможности от останалите продукти в този сегмент. Той е базиран на безплатната операционна система Linux, с инсталирана RAM памет с общ обем от 512MB,букса RJ-45 за запис от IP камери със скорост на предаване по LAN мрежа 100/1000 Mbps. За компресия на сигнала използва MPEG-4, H.264, MJPEG в зависимост от типа на използваната камера, като за регистриране на резултатите от дейността на камерата може да записва до 120 кадъра в секунда (при NTSC стандарт) и до 100 кадъра в секунда (при PAL стандарт).
Системата притежава подобрен потребителски интерфейс (NUUO Client Application Program) , като дава възможност за запис по график, непрекъснат запис, ръчен запис,  въвеждане на дигитален контрол на възпроизвеждането (бързо напред/назад). В случай, че хард дискът е препълнен системата е способна сама да почисти по стари записи (защита от препълване).
В устройството има 2 SATA порта за хард дискове с поддръжка на (RAID 0,1 масив). Пълна аудио и видео синхронизация.
Цифровия видео-рекордер NV-2040 може да записва директно в реално време до 16 канала едновременно, като е напълно съвместим с над 250 модела IP камери от всички водещи производители.
Работейки в широк температурен диапазон и количество на влажността от 10 до 85 % прави устройството да работи в почти всички помещения на една сграда без особени изисквания за температурата и влажността.
Устройството можете да намерите на щандовете на всички реномирани магазини за продажба на охранителна техника и техника за наблюдение.

 

Етикети:, ,

18 юли 2012 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.