Начало » Видеонаблюдение, Мрежи

Система за мониторинг NetCom Guard

netcomguardNetCom Guard server е програма за приемане, обработка, визуализиране и съхранение на данни получени от охранителни и пожаро-известителни системи и системи за видеонаблюдение  по LAN/WAN и GPRS.NetCom Guard server е опростен графичен интерфейс за регистриране и обработка на получени сигнали от отделните системи през мрежата.Едновременно визуализиране състоянието на всички охранявани обекти на един екран.Подържа статистика от  данни за логването на отделните  потребтели и много други.

1.Програмата притежава достъп до отделните системи за видеонаблюдение, като чрез един бърз достъп може да отворите камерите на даден DVR  към който е свързан.Подържа много разновидности на цифрови запсващи устройства.

2.Програмата притежава един от най удобните начини за известяване по GSM или телефон чрез комуникатор,като връзката се осъществява в рамките на няколко секунди и се използват базата данни с контакти.

3.Чрез нея имате възможност да наблюдавате и пожароизвестителни централи, датчици за тях, както и датчици за температури,влаги и други от които имате нужда за надзор.

Етикети:, , , , , , ,

22 декември 2010 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.