Начало » Видеонаблюдение

Купувате ли техника от неизвестен производител?

dvr Готови ли сте да си закупите видеорекордер, камера или друг продукт за наблюдение и охрана без да сте сигурни че параметрите посочени на него (ако има такива) отговарят на истината. Да това е напълно възможно при закупуване на видеорекордер примерно при който не е посочен производител, а просто модел на даденото записващо устройство. Обръщаме повече внимание на този вид техника поради факта, че е изключително уязвима на ментета.Да не забравяме че голяма част от нас не са запознати например с резолюция на еднин DVR примерно:

-200 кад./сек. при 352X288, запис на първи канал с 25 кад./сек. при 720×576 и това каква е видимата разлика между единият и другият варианат.Та дори и да има разминаване в информацията на сайтовете предлагани в бг и  на самите производители нещата са установими, за разлика при тези, които няма съществуваща марка и съответно възможността за намирането им в интернет пространството отпада, а цените на различните устройства  не рядко е в пътя повече.

Изводът какъв е? Не купувайте мерцедес с мотор на трабант без да сте сигурни за да не останете неприятно изненадани само защото цената е малко по- ниска. Навремето някой беше споменал “” Не съм толкова богат за да си купувам евтини неща”.

Етикети:, , , ,

26 ноември 2011 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.