Начало » Други, Мрежи

Как да се предпазим от ракови заболявания?

влияние на електромагнитните вълниМного от вас биха се замислили дали заглавието на темата не е малко встрани от сайта.Определено не защото използването на електроуреди е пряко свързано с нашето здраве.До сега това беше само илюзия, но сега е вече е факт.Факт е че безжичните мрежи допринасят за увреждането на живите клетките поради простата причина, че ги карат да трептят с излъчваната от тях честота особено голямо въздействие има върху молекулите на водата затова и увреждането при децата е по-голямо (всички знаем че новородените  имат по-голям процент вода в тялото си 60-65%).За това пазете децата от вредните електромагнитни лъчи! За това тук долу ще ви дадем няколко съвета как да се предпазим от рисковите фактори преди да е станало късно.

1.Никога не допускайте в близост да монтират GSM клетки.

2.Не позволявайте на децата ви да си играят с телефона защото това им става навик и така винаги ще е в тях, а всички телефони поддържат връзка с клетките независимо дали го използвате .

3.Не оставяйте включени компютрите, когато не ги използвате особено лаптопите които имат Wi-Fi и имат безжична връзка до рутера.

4.Не монтирвайте рутера или друго безжично устройство там където си почивате организмът е най-уязвим по време на сън.

5.Колкото се може по рядко да ползвайте микровълнови печки.А ако това ви се налага при включването и напуснете помещението за времето през което е включена.

6.Не стойте повече от 2 часа пред компютъра дори и да трябва да свършите нещо важно.Kажете НЕ на Facebook!Представете си колко време губите в безсмислени клюки и др. разглеждане на профили и т.н.Отдайте се на реалността в крайна сметка за това сме създадени.

7.Когато ползвате компютъра не усилвайте контраста ако не ви е нужно.

8.Ако сте зависим от електронни устройства и неможете и ден без мобилният или компа ви е нужна терапия.

9.Запазете Ефира чист! Не ползвайте никакви безжични връзки ако не е крайно необходимо.

10.Стойте пред телевизора най-малко на 2-3 метра, а пред компютъра поне на 60 сантиметра от него и бъдете.

11.Ползвайте по слаби по мощност прахосмукачки или въобще не ги ползвайте (още по-добре).Мисля че от Европейският Съюз щяха да забраняват производството над 2.5kw.

12.Не използвайте електрически самобръсначки те и без това не вършат работа!

13.Не ходете често на лъчетерапия, ренгени, скенери и там разни други ако не крайно необходимо!

14.Ако си купувате жилище гледайте да е по далеко от високоволтови трансформатори или ако има такива не позволявайте на деца ви да играят в непосредствена близост до него.

15.Наблегнете на плодовете и зеленчуците, но внимавайте къде са произведени!Здравият имунитет се гради от тях а той е единственото най-мощно оръжие срещу появата на тази болест.

 

Всички тези критерии са пряко зависими от това колко и как ще живеете, а и не само вие а и вашите деца.Затова обърнете голямо внимание на Фън шуйто или така наречена енергийна атмосфера  около вас.Това не е поредната измислица а болестта на 21 век. Ако имате някои от по долните симптоми е нужна промяна в начина ви на живот в противен случай последствията биха били доста негативни.Едни от тези симптоми са:

-преумора, липса на сън, отпадналост, депресия, агресия, силно главоболие, неадекватност, нарушено зрение, слух и др.

И запомнете електромагнитните вълни са много по-вредни дори и от това да се ровите в най-мръсният контейнер с отпадъци, който сте виждали.Независимо че не се виждат и нямаме сетива за тях пазете се те са навсякъде и НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ЕФИРА!

 

 

Етикети:, , , , ,

21 септември 2011 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.