Начало » HI-tech, Ревю на продукти

Интерактивна мобилна дъска

Интерактивна електронна дъска за презентации по време на учебни процеси. Бялата дъска е иновативно решение на Интерактивна електронна дъска за презентации по време на учебни процеси. Бялата дъска е иновативно решение на

Интерактивната мобилна дъска на PRIVILEG ви дава свободно пространство и гъвкавост при презентации на учебни занятия, процеси, както и на представяне на продукти и фирмени демонстрации. Снабдена с писалка и четец, който лесно се интегрира на стена дъска и дори и стъкло интерактивната дъска е изключително удобна и лесна за монтаж, както и компактността която има  ви дава възможност да я пренасяте навсякъде където пожелаете бързо и лесно.

Софтуерът е съвместим с Windows 7, VISTA, XP, 2000. Работи с всички видове проектори. Инсталацията е леснa и бърза и използва USB порта за връзка с вашият компютър.

Интерактивната дъска работи като монитор на който лесно добавяте ваши изображения и чертежи необходими да ги представите на хората около вас, като едновременно с това е възможно да си пишете на реалната дъска.

За инсталацията са необходими следните компоненти:

  • приемник, който се закрепя в ъгъла на традиционната дъска,
  • USB контролер,
  • писалка,
  • работна станция,
  • стандартен видео проектор.

Хардуерно изпълнение за включване на електронната мобилна дъска към компютъра за презентации.
Писалка е с повишена издръжливост. Софтуер на български език с богато съдържание на ресурси (снимки, шаблони и още много други), който позволява конвертирането на файлове в PowerPoint, PDF, Picture и HTML файлове.

 

1бр. PRIVILEG INTERACTIVE MOBILE BOARD
1бр. Стилус- писалка за таблети
1бр. Двойно залепваща лента
1 бр. CD с инсталирани инструкции, драйвери и софтуер на български език
1бр. USB кабел (5 метра)
1бр. Контролер
1бр. Приставка за монтиране
5бр. Резервни писци

Попитайте за цена

alarmabg@abv.bg

тел.0876377930

 

Етикети:,

27 ноември 2012 Няма коментари

Вашият коментар!

Вие трябва да бъдетелогнати за да публикувате коментар.